Vaše názory a hodnocení

Vážení rodiče, naše milé děti,

budeme moc rádi za vaše názory a hodnocení našich táborů a dalších aktivit. Vaše zážitky, názory, recenze, spokojenost i výtky či kritické připomínky jistě pomůžou ostatním rodičům v rozhodování, zda zvolit právě náš tábor pro jejich ratolest.

Děkujeme vám, vaše Terra Mystica


Selected Value: 0


Jana Sofie Stránská
25.8.2020

 Taky moc děkuji 😘



Alena Hitzfeldová
25.8.2020

„Diky“ všem! 😊



Simona Ertlová Šefčíková
25.8.2020

Všem vám moc, moc děkujeme…. Jste prostě úžasný ❤️❤️❤️



Jana Mandíková
25.8.2020

Obdivuju co dokážete pro děti udělat a vše vymyslet a dát dohromady aby z tábora děti odjížděly plné krásných zážitků a kamarádství.Tak jako nás Pítr. Dekujeme.🥇♥️



Martina Šimečková
25.8.2020

My také moc děkujeme! Dcerky jsou plné zážitků, vyprávěly celé dopoledne. Už teď se těší na „příště“. Všem, co se podíleli na programu a zázemí patří velké poděkování. Paní kuchařka nasadila velmi vysokou laťku! 👍Přejeme všem příjemný zbytek prázdnin, snad se brzy zregenerujete a naberete síly a nadšení do dalšího tábora! ❤🍀☀️💗🌈



Lenka Rottová
8.3.2020

Vámi organizované tábory i další akce jsou to nejlepší, nejen pro naše děti, ale i pro nás, rodiče. Všichni jsme byli víc než spokojeni…. škoda, že ten čas tak rychle letí a děti rostou. Přeji i nadále hodně zdaru.



Martina Šimečková
20.2.2020

Na tábor jedou letos dcery již potřetí. Vzpomínám na chvíle, kdy jsme je tam odvezli poprvé a s napětím očekávali každý dopis se zprávou, jak se jim na táboře líbí … reakce „Mami, za rok jedeme zas!“, když jsme si pro ně po deseti dnech přijeli, mluvila za vše a mne v té chvíli spadl kámen ze srdce, že jsme je touto první zkušeností neodradili, ale naopak jsme našli tábor, který v nich zapálil nadšení do dalších let. Bojda a všichni, kdo se na táboře podílejí, ho vedou s lidským přesahem do následujících dní. Všechny akce během celého roku oživují vzniklá táborová přátelství a jsou naprosto úžasná. Malý dáreček k vánocům nebo přáníčko k narozeninám dokážou pohladit po duši (nejen té dětské) a ukazují, že tábor vedou lidičky s nesmírným zápalem, nadšením a hlavně se srdcem na dlani. PS: Za 172 dní naviděnou. ❤



Veronika Jírová
19.2.2020

Na tábory TM jezdím od roku 2012, letos pojedu prvně jako asistentka vedoucí a moc se těším na nové zkušenosti.  Jsem velmi spokojená.❤



Sofie Ritterová
19.2.2020

Maximální spokojenost! Tvůrčí, orginální, osobní přístup k dětem, programu…doporučuji. Dcera jezdí několik let a nikdy žádná kritika! Jen nadšení. Navíc je výborné, že se táborové děti několikrát za rok setkávají.



Tomáš Jíra
19.2.2020

Obě mé dcery jezdí pravidelně na tábory Terra Mystica od roku 2012 a jejich spokojenost je nezměrná… Nyní obě dosáhli teen věku a na tábory TM už jezdí jako asistentky vedoucích… a vždycky jsou nadšené. díky za to!



Alena Hitzfeldová
3.9.2019

Loni byl syn pouze 5dni, letos uz cely tabor a zůstal by tam pry i déle 😊. Spokojenost velika😊. Úžasný lidičky 😊👍



Hodnocení z FB
3.9.2019

„Dcera byla neskutečně nadšená z tábora, fakt moc.
Moc děkuji všem, co se na táboře podílejí. Pro děti je to neskutečný zážitek. Příští rok prý jede zas a už se mooooc těší.“



Lenka Rottová
19.4.2019

Letní tábor Terra Mysthica můžu všem dětem vřele doporučit. Je plný her, tvořivých činností, poznávání. Dcera byla nadšená a spokojena nejen s jídlem, ale hlavně s úžasnou partou vedoucích, kteří pojali tábor jako nádhernou dovolenou, kterou pro naše děti připravili. Byl to nezapomenutelný tábor jak pro mou dceru, tak pro mě 🙂



Jiřka Kněžínková

14.4.2019

Těšíme se na letošní letní tábor, minulý rok supeeeer, dcerka nadšená, letos jede také, jak jinak a mooooc se těší. Práce s dětmi suprová, Doporučuji všem co mají děti, to je ten nej tábor v přírodě. Viktorka si počítá dny kdy pojede..😉😉😉🌞🌞🌞



Barbara Vichová

9.4.2019

Letos čeká syna s Terra Mysthica už 4 tý tábor a moc se těší, každý rok je nadšený a vrátí se plný dojmů a nového poznání, hned se těší , až pojede zase na další, letos posíláme na tábor i mladší sestřičku a je také natěšená.
Skvělé je to , že děti zažijí spoustu dobrodružství, poznají nové kamarády a hlavně udržují kontakt po celý rok, od potaboroveho setkání u promítání fotek z tábora, po Vánoční posezení, jarní výlet . Velmi přátelská domácí atmosféra a skvělý přístup. Jsme moc rádi , že můžeme být součástí 🙂🙃 děkujeme



Olga Volfová

26.8.2018

Děkujeme za úžasný tábor Atlantis 2018… Jeho organizace, informovanost rodičů, nádherné nápady i místo samotné nás stejně tak jako Naši dceru okouzlilo…. a myslím , že s velkou hrdostí o něm vypráví jako o svém prvním táboře. Děkujeme za váš čas a vše co pro děti děláte. Budeme se těšit na každé další setkání.



Markéta Kolínská

29.3.2019

Webovky lákavé, realita jiná…